Damat sponsored Fenerbahçe...


Published: 5 years ago

Updated: 3 years ago

Reading time: 3 minutes

Damat Fenerbahçe'ye sponsor oldu... Orka Holding markalarından Damat, Fenerbahçe'nin resmi giyim sponsoru oldu. Fenerbahçe'ye yeni sponsor geldi...

Orka Holding'in giyim dikeyindeki markalarından olan Damat, Fenerbahçe'nin resmi giyim sponsoru oldu.

Ülker Stadı'ndaki imza merasimine, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ile Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu katıldı.

Damat ile çok mühim bir iş birliğine imza attıklarını bildiren Burhan Karaçam, "Çok güzel  önemli ve mutlu bir gün. Milyonların sevgilisi, Türkiye'nin en  önemli markası Fenerbahçe ile moda alanında Türkiye'nin önder, yenilikçi ve son derece muasır markası Damat'ın yeni iş birliği, herkes için hayırlı olsun."  şeklinde konuştu.

Karaçam yapılan anlaşmanın 2021 sezonu sonuna kadar olduğunu belirtti.

Karaçam ayrıca, göreve geldiklerinden itibaren yaptıkları sponsorluk anlaşmalarıyla sarı-lacivertli kulübü güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, şunları da sözlerine ekledi:

"Göreve geldiğimizden bu yana çok değişik sponsorluklarla Fenerbahçe'yi güçlendirmeyi, yurtdışında ülkemizi tanıtmayı ve ülkemizin iş hayatına değer katmayı hedef edinmiştik. Damat ürünlerini, futbol, basketbol, voleybol şubelerimiz, FB TV ile medya birimi çalışanlarımız ve öbür branşlarımızın teknik heyetleri giyecekler. Damat markasının yurt dışında bulunan mağazalarındaki faaliyetlerinde, yanlarında yer alacağız. Luigi Datome, Nicolo Melli gibi basketbolcularımız, bu faaliyetlere katılacaklar. Damat bize, Fenerbahçe adını taşıyan yeni bir koleksiyon çıkaracağının sözünü verdi. Damat markasının yüzde yüz Türk sermayesi olması, bizim için  önemli bir seçim hususuydu. Bize uğur getireceklerini, bizim de Damat'ın büyümesine katkı sağayacağımızı düşünüyorum."

Orakçıoğlu yapılan sponsorluk anlaşmasının önemine değindi.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, sarı-lacivertli kulüple çok  önemli bir ittifak imzaladıklarını vurgulayarak, "Milyonların sevgilisi olan Fenerbahçe ile ittifak yaptığımız, çok  önemli bir gün. En çok taraftarı olan ve sahi marka olarak büyük gücü bulunan bir kulüple teşrikimesai yapmak, bizim için son derece  önemli."  şeklinde konuştu.

Damat'ın Türkiye'nin en tesirli giyecek markası olduğunu bildiren Orakçıoğlu, "Ülkemizin evrensel anlamda en tesirli markasıyız ve 24 saat uyumuyoruz. Bizi güneş doğarken Avustralya'da,  bütün Asya ülkelerinde, İtalya, Almanya, İspanya bu an, güneş batarken Güney Amerika'da görebilirsiniz. Global marka olunca bu şekilde tesirli olabiliyorsunuz."  diye konuştu.

Çok titiz çalışma yaptıklarını anlatan Orakçıoğlu, sarı-lacivertli kulüp için sürprizleri olduğunu da söylerek,  şunları söyledi:

"Bu iş birliğini çok önemsedik. Koleksiyondaki değişimi burada rahatlıkla gösterebilmek anlamında, en titiz çalışmaları yaptık. Tek amacımız futbolcuları giydirmek değil. Yeni koleksiyonumuz ve sürprizlerimiz var. Bunların dijital ortamda, Fenerium'da pazarlanması mevzusu ile ilgili çalışma içindeyiz. Anlaşmanın 3 yıllık olması son derece  önemli. Burada sürekli olmanın iki tarafa da  önemli kazanım sağlayacağını düşünüyorum. Bu iş birliğinde desteklerini esirgemeyen Ali Koç'a, Metin Şen'e ve idare kurulu mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum."

Orakçıoğlu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başarılarıyla bütün dünyada bilindiğini vurgularken, "Bir Türk markası olarak İtalya'da yüzde 150 artan performans içindeyiz. Bunu yaparken de bu  önemli teşrikimesai ve desteklerin gücümüzü artıracağına inanıyoruz. Fenerbahçe'nin erkek basketbol takımı,  bütün dünyada tanınıyor. Oyuncuların kendi ülkelerindeki bilinirlikleri ve bize orada verecekleri destek son derece  önemli. Genç ve canlı markanın enerjisini Fenerbahçe ile artırmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İmza töreninin sonrasında Burhan Karaçam, Süleyman Orakçıoğlu'na imzalı forma armağan etti.


Review

Write a review