UEFA 11 of the Year 2018 candidates put to the voting of football fans


Published: 5 years ago

Updated: 3 years ago

Reading time: 3 minutes

UEFA yılın 11'i oylamasına katılımlar ise UEFA'nın resmi sitesi üzerinden yapılabiliyor. Avrupa'nın en iyi 11'i 2018'de sizin belirlediğiniz 11 olsun isterseniz UEFA yılın 11'i seçiminizi hemen yapabilirsiniz.

UEFA Yılın 11'i 2018 adayları dünya futbolseverlerinin oylamasına sunuldu.

UEFA yılın 11'i oylamasına katılımlar ise UEFA'nın resmi sitesi üzerinden yapılabiliyor. Avrupa'nın en iyi 11'i 2018'de sizin belirlediğiniz 11 olsun isterseniz UEFA yılın 11'i seçiminizi hemen yapabilirsiniz.

UEFA Yılın 11'i 2018 adayları kim?

Peki UEFA yılın 11'i 2018 adayları kimler oldu? Yılın en iyi 11 futbolcusu 2018 sıralamasında önceki senelere göre ne gibi değişiklikler oldu?

Bu sezon 18'incisi düzenlenen UEFA Yılın 11'i adayları arasında geçen sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Real Madrid'den tam 9 futbolcu yer kendisine buldu.

UEFA'nın resmi web sitesinden yapılan açıklama doğrultusunda futbol tutkunları, Avrupa'da 2018 yılının en iyi takımını değerlendirmek için 11 Ocak 2019 tarihine kadar oy verebilecekler.

Toplamda 50 futbolcu adayın yer aldığı listede, Real Madrid'den 9 futbolcunun olması bir hayli dikkati çekti. Eflatun-beyazlı kulüpten kaleci Navas ve defansta Marcelo, Ramos, Varane, orta sahada Casemiro, Isco, Kroos, Modric ve son olarak da forvette Bale 2018 yılının 11'ine aday gösterilen isimler oldu.

Real Madrid'in peşi sıra Barcelona 7, Atletico Madrid ve Liverpool 6 futbolcu ile listede en çok futbolcusu yer alan futbol kulüpleri oldu.

İşte dünyanın merakla beklediği Avrupanın en iyi ilk 11'i 2018 adayları tablosu...


Kaleci

Alisson Becker (Liverpool), Hugo Lloris (Tottenham), Keylor Navas (Real Madrid), Jan Oblak (Atletico Madrid), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Defans

Jordi Alba, Gerard Pique, Samuel Umtiti (Barcelona), Giorgio Chiellini (Juventus), Jose Gimenez, Diego Godin, Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Joshua Kimmich (Bayern Münih), Kalidou Koulibaly (Napoli), Kostas Manolas (Roma), Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane (Real Madrid), John Stones (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool)

Orta alan

Casemiro, Isco, Toni Kroos, Luka Modric (Real Madrid), Kevin De Bruyne, David Silva (Manchester City), Eden Hazard, N'Golo Kante (Chelsea), James Milner (Liverpool), Saul Niguez (Atletico Madrid), Dimitri Payet, Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Miralem Pjanic (Juventus), Paul Pogba (Manchester United), Ivan Rakitic (Barcelona)

Forvet

Gareth Bale (Real Madrid), Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Neymar (PSG), Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo (Juventus), Edin Dzeko (Roma), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Harry Kane (Tottenham), Robert Lewandowski (Bayern Münih), Sadio Mane, Muhammed Salah, Roberto Firmino (Liverpool), Lionel Messi, Luis Suarez (Barcelona)

 


Review

Write a review